Omelet met champignons, tomaat en lente uitjes - Omelette with mushrooms, tomato and spring onions
Follow my blog with Bloglovin
Vanavond gaan we eens uiteten, dus daarom heb ik vanmiddag iets kleins gemaakt. En ja, opnieuw met wat ik in mijn frigo vond.
Good evening,
Tonight we are going to eat out, so that's why I made something smaller for lunch. And yes, again with what I found in my fridge.
Dit zijn de ingrediënten - These are the ingredients
Snij de tomaat in blokjes, de champignons in schijfjes, de lente-ui in ringetjes en de bieslook fijn.
Stof alles een beetje aan in een pan met wat boter en kruid met peper en zout.
Cut the tomato into cubes, the mushrooms in slices, the spring onion in rings and the chives finely.
Stir it all in a pan with some butter and season with pepper and salt.
Kluts de eitjes, doe er wat peper en zout bij en doe ze bij de groentenmengeling. Laat op een rustig vuur bakken. Strooi er op het eind nog wat bieslook over en geraspte parmezaanse kaas.
Whisk the eggs, add some pepper and salt and add them to the vegetable mix. Let it bake slowly on a low heat. Sprinkle some chives and grated parmesan cheese on top.
English version in red
Goeieavond,Vanavond gaan we eens uiteten, dus daarom heb ik vanmiddag iets kleins gemaakt. En ja, opnieuw met wat ik in mijn frigo vond.
Good evening,
Tonight we are going to eat out, so that's why I made something smaller for lunch. And yes, again with what I found in my fridge.
Dit zijn de ingrediënten - These are the ingredients
- 6 eitjes - 6 eggs
- 1 tomaat - 1 tomato
- 6 à 7 champignons - 6 to 7 mushrooms
- 2 lente-uitjes - 2 spring onions
- bieslook - chives
- geraspte pamezaanse kaas - grated parmesan cheese
- peper en zout - pepper and salt
Snij de tomaat in blokjes, de champignons in schijfjes, de lente-ui in ringetjes en de bieslook fijn.
Stof alles een beetje aan in een pan met wat boter en kruid met peper en zout.
Cut the tomato into cubes, the mushrooms in slices, the spring onion in rings and the chives finely.
Stir it all in a pan with some butter and season with pepper and salt.
Kluts de eitjes, doe er wat peper en zout bij en doe ze bij de groentenmengeling. Laat op een rustig vuur bakken. Strooi er op het eind nog wat bieslook over en geraspte parmezaanse kaas.
Whisk the eggs, add some pepper and salt and add them to the vegetable mix. Let it bake slowly on a low heat. Sprinkle some chives and grated parmesan cheese on top.
Bon appétit!
Het was heerlijk. Lekker met Turks brood.
BeantwoordenVerwijderen