Creamy mozzarella sun-dried tomato basil spinach tortellini - Romige 'mozzarella zongedroogde tomaat basilicum spinazie' tortellini -

Follow me on Youtube : https://www.youtube.com/channel/UC3WCWzBIANVMUE7lO96VDWg
English version in red
Goeieavond,

Dit pastagerecht is erg  lekker en klaar in 30 minuten! Je zult genieten van de combinatie van smaken (knoflook, zongedroogde tomaten, spinazie en basilicum), samen met de super romige Mozzarella-kaassaus! Echte restaurant kwaliteit!

Good evening,
This pasta recipe is delicious, easy and ready in 30 minutes! You’ll love the combination of flavors (garlic, sun-dried tomatoes, spinach, and basil) along with the super creamy Mozzarella cheese sauce! Restaurant quality!



Watch my video and see how I prepare it,
by clicking on this link :
https://www.youtube.com/watch?v=G4j-2YyLwQ0

Bon appétit !


Dit zijn de ingrediënten - These are the ingredients (2p)
  • 100 gram zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt - 100 grams of sun dried tomatoes in oil in a jar, drained from oil
  • 1 el olie van de zongedroogde tomaten - 1 tbsp olive oil from sun-dried tomatoes
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden - 2 garlic cloves, minced
  • 150 gram verse spinazie - 150 grams of fresh baby spinach
  • 200 ml room - 200 ml half and half
  • zout en peper - some salt and pepper
  • 1/8 kl paprika - 1/8 teaspoon paprika
  • 1 bol mozzarella in stukken - 1 piece of mozzarella, shredded
  • 10-15 basilicumblaadjes, fijngehakt - 10-15 fresh basil leaves, chopped
  • 250 gram verse tortellini (opgevuld met ricotta en spinazie) - 250 grams of fresh tortellini (filled with ricotta and spinach)
  • parmezaanse kaas, geraspt - grated parmesan cheese, to serve
Zo ga je te werk - Instructions

Bak de versneden zongedroogde tomaten in 1 eetlepel olie in een grote pan op middelmatig vuur.
Heat the sun-dried tomatoes and 1 tablespoon of oil in a large skillet on medium heat.
Voeg de gehakte knoflook toe en bak ongeveer een minuut. 
Add the minced garlic and cook for about a minute. 
Voeg verse spinazie toe en roer tot de spinazie begint te slinken. Kruid met peper en zout.
Add the fresh spinach and continue cooking and stirring on medium heat until the spinach just starts to wilt. Season with salt and pepper.
Voeg de room en paprika toe en breng tot het kookpunt. Verminder het vuur en laat even sudderen. 
Add half and half and paprika and bring to boil, reduce to simmer.
Voeg de mozzarella-kaas toe. Roer om en laat smelten. 
Add mozzarella cheese. Stir to melt.
Voeg gehakte verse basilicum toe.
Add chopped fresh basil.
Kook tortellini volgens de instructies op de verpakking.
Cook tortellini according to package instructions. Drain, rinse.
Voeg de gekookte tortellini toe aan de saus, vermeng alles goed en laat nog even warmen
Voeg meer zout toe indien nodig.
Add the cooked tortellini to the sauce, mix to coat, warm on medium-low heat. Taste, add more salt if needed.
Schep in mooie kommen en werk af met vers geraspte Parmezaanse kaas.
When serving, top with grated Parmesan cheese.


Bon appétit!

Reacties