Een snelle brunch - A quick brunch
English version in red
Hallo,
Tussen de schilder- en onkruidbestrijdingswerken door, tijd voor een snelle brunch.
Spiegeleitjes met een verse tomaat en verse kruiden.
Hi,
A lot of painting and weeding activities to do, but I still found some time for a quick brunch.
Eggs sunny side up with a fresh tomato and fresh herbs.
Dit zijn de ingrediënten - Ingredients
Hallo,
Tussen de schilder- en onkruidbestrijdingswerken door, tijd voor een snelle brunch.
Spiegeleitjes met een verse tomaat en verse kruiden.
Hi,
A lot of painting and weeding activities to do, but I still found some time for a quick brunch.
Eggs sunny side up with a fresh tomato and fresh herbs.
Dit zijn de ingrediënten - Ingredients
- 2 eitjes - 2 eggs
- 1 tomaat - 1 tomato
- verse tijm, rozemarijn, oregano, basilicum en peterselie - fresh thyme, rosemary, oregano,basil and parsley
- peper en zout - pepper and salt
Zo ga je te werk - Instructions
Hak alle kruiden fijn en snij de tomaat in stukken.
Chop all the fresh herbs and cut the tomatoes into pieces.
Doe wat boter in de pan en bak eerst de tomaten met de kruiden heel kort aan. Hou wat kruiden opzij voor de afwerking.
Maak 2 plaatsen vrij in de pan en breek er de eitjes in. Kruid met peper en zout en strooi er wat verse kruiden over.
Put some butter in the pan and cook the tomatoes with the herbs first but very shortly. Keep some herbs aside for the finishing touch.
Make 2 spaces in the pan and break the eggs. Season with pepper and salt and sprinkle some fresh herbs on top.
Lekker met een dikke boterham.
Delicious with a big sandwich, even homemade.
Bon appétit!
Reacties
Een reactie posten