Exotische koolvisfilets - Exotic pollock fillets

English version in red

Hallo,
Vis uit de oven vind ik altijd lekker. Ik heb ook nog veel tomaten, dus zocht ik een receptje met vis en tomaten. Het is exotische koolvisfilet geworden met bruine rijst. Het oorspronkelijk receptje was met goudbrasemfilets maar ik had nog koolvisfilets in de diepvries.

Hi,
I really like fish and I love to cook it in the oven. I still had a lot of tomatoes, so I searched for a recipe with fish and tomatoes. I chose exotic pollack fillet with brown rice. The original recipe was made with bream fillets but I still had pollack fillets in the freezer.



Dit zijn de ingrediënten - Ingredients (2p)
  • 3 à 4 koolvisfilets - 3 to 4 pollack filets
  • 2 tomaten - 2 tomatoes
  • 1 stengel citroengras - 1 stalk of lemon grass
  • 200 ml kokosmelk - 200 ml coconut milk
  • 2 el olijfolie - 2 tbsp of olive oil
  • peper en zout - pepper and salt

Zo ga je te werk - Instructions

Verwarm de oven voor op 180°C.
Preheat the oven to 180°C.

Snij de tomaten in blokjes en het citroengras in hele dunne ringetjes.
Cut the tomatoes into cubes and the lemon grass in very thin slices.
Doe de tomaten met het citroengras, de olijfolie en kokosmelk in een ovenschaal, kruid met peper en zout en bak alles 15 minuten. Roer af en toe om.
Put the tomatoes with the lemon grass, the olive oil and coconut milk in an oven dish, season with pepper and salt and bake for 15 minutes. Stir occasionally.
Voeg de koolvisfilets toe, kruid met peper en zout en bak nog 15 minuten.
Add the pollack fillets, season with salt and pepper and cook for another 15 minutes.
Bon appétit!
  
Voor al mijn recepten, klik op volgende link : https://dominiqueskekitchen.blogspot.be/
For all my recipes, click on the following link : https://dominiqueskekitchen.blogspot.be/

Reacties