Kaasstengels - Cheese stems
Follow my blog with Bloglovin
English version in red
Hallo
Ik heb vandaag een Frangipannetaart gebakken met bladerdeeg (http://dominiqueskekitchen.blogspot.be/2017/10/frangipannetaart-frangipane-pie.html) en had nog wat deeg over van de randjes. Zonde om weg te gooien, dus heb ik er kaasstengels van gemaakt. Strooi er gewoon wat geraspte kaas over, draai ze een beetje en zet even in de oven tot ze goudbruin zijn. Heel eenvoudig en ontzettend lekker als aperitiefhapje of bij een soepje.
Hey
Today I baked a Frangipan pie with puff pastry (http://dominiqueskekitchen.blogspot.be/2017/10/frangipannetaart-frangipane-pie.html) and had some dough leftovers from the edges. I could not throw this away, so I made cheese stems. Just sprinkle some grated cheese over the dough, twist them a little and cook in the oven until golden brown. Very simple and very tasty as an aperitif snack or with a soup.
English version in red
Hallo
Ik heb vandaag een Frangipannetaart gebakken met bladerdeeg (http://dominiqueskekitchen.blogspot.be/2017/10/frangipannetaart-frangipane-pie.html) en had nog wat deeg over van de randjes. Zonde om weg te gooien, dus heb ik er kaasstengels van gemaakt. Strooi er gewoon wat geraspte kaas over, draai ze een beetje en zet even in de oven tot ze goudbruin zijn. Heel eenvoudig en ontzettend lekker als aperitiefhapje of bij een soepje.
Hey
Today I baked a Frangipan pie with puff pastry (http://dominiqueskekitchen.blogspot.be/2017/10/frangipannetaart-frangipane-pie.html) and had some dough leftovers from the edges. I could not throw this away, so I made cheese stems. Just sprinkle some grated cheese over the dough, twist them a little and cook in the oven until golden brown. Very simple and very tasty as an aperitif snack or with a soup.
Bon appétit!
Reacties
Een reactie posten