Varkenskoteletjes met picklessaus - Porc chops with piccalilly sauce

English version in red

Hallo,
Wie houdt er niet van een lekkere malse varkenskotelet? Ik heb er deze keer een lekkere picklessaus bij gemaakt.

Hey,
Who does not like a nice and tender pork chop? I have also made a nice piccalilly sauce.



Ingrediënten - Ingredients (2p)
  • 2 varkenskoteletten - 2 pork chops
  • room - cream
  • pickles - piccalilly
  • peper en zout - pepper and salt

Zo ga je te werk - Instructions

Kruid de varkenskoteletjes aan beide kanten met peper en zout. Smelt een klontje boter in een hete pan (liefst een kleefpan) en bak de koteletjes 2 à 3 minuten aan beide kanten. Wikkel in aluminium folie en hou ze warm in een oven op 50°C.
Season the pork chops on both sides with pepper and salt. Melt a lump of butter in a hot pan (preferably an adhesive pan) and bake the chops 2 to 3 minutes on both sides. Wrap in aluminum foil and keep warm in an oven at 50 °C.
Giet het overtollige vet uit uw pan, doe er een klein scheutje water bij om te deglaceren en voeg er dan 3 à 4 el pickles bij samen met 150 ml room. Laat nog even doorkoken. Kruid bij met peper en zout indien nodig.
Pour the excess of fat out of your pan, add a small amount of water and add 3 to 4 tbsp of piccalilly together with 150 ml of cream. let it boil for a second. Season with pepper and salt if necessary.
Ik heb er erwtjes en worteltjes en gekookte aardappelen bij geserveerd.
I have served it with peas and carrots and boiled potatoes.

Bon appétit!

Voor al mijn recepten, klik op volgende link : https://dominiqueskekitchen.blogspot.be/
For all my recipes, click on the following link : https://dominiqueskekitchen.blogspot.be/



Reacties