Gehaktballetjes in tomatensaus - Meat balls in tomato sauce

Follow my blog with Bloglovin
English version in red

Hallo,
Balletjes in tomatensaus is voor mij en wellicht voor veel mensen 1 van de lekkerste gerechten uit de Vlaamse keuken. Dat smaakt altijd. Je kunt de saus op allerlei manieren oppimpen om net die andere touch te geven. Maar vandaag heb ik ze heel simpel gehouden wegens niet veel tijd. Ik heb ze al eens gemaakt en toen heb ik er ook selder in verwerkt. Vandaag niet maar heb er wel champignons aan toegevoegd. De werkwijze is hetzelfde dus verwijs ik jullie naar mijn eerder gemaakte post                (https://dominiqueskekitchen.blogspot.be/2017/11/gehaktballetjes-in-tomatensaus-met.html). Ook de gehaktballetjes heb ik op dezelfde manier gemaakt.

Hey,
Meat balls in tomato sauce is for me and perhaps for many people one of the most delicious dishes in the Flemish cuisine. It always makes you happy. You can prepare the sauce in all sorts of ways to give just that other touch. But today I kept it very simple because I didn't have a lot of time. I already made it once and then I used celery. Not today but I have added mushrooms. The method is the same, so I refer to my earlier post (https://dominiqueskekitchen.blogspot.be/2017/11/gehaktballetjes-in-tomatensaus- met.html). I also made the meatballs in the same way.






Reacties