Chicken with mustard and tarragon and a fresh spinach salad - Kip met mosterd en dragon en een frisse spinaziesalade*
Follow me on Youtube : https://www.youtube.com/channel/UC3WCWzBIANVMUE7lO96VDWg
English version in red
Hallo,
Heb je al eens geprobeerd om je kippenbouten voor het bakken in te wrijven met mosterd? Zeker eens doen want dit geeft een heerlijk smaak aan het vlees en ook de saus is super lekker.
Hi,
Have you ever tried to rub your chicken drumsticks with mustard before baking? You must try this because it gives a delicious flavour to the meat and also the sauce is super tasty.
Watch my video and see how I prepare it,
Ingrediënten - Ingredients (2p)
Wrijf de kippenbouten in met mosterd en kruid goed af met de kippenkruiden.
Smelt een klomp boter in een hete pan en bak de bouten mooi bruin langs beide kanten. Bestrooi rijkelijk met gedroogde dragon.
Rub the chicken drumsticks with mustard and season well with the chicken herbs.
Melt a lump of butter in a hot pan and bake the drumsticks golden brown on both sides. Sprinkle generously with dried tarragon.
Giet een beetje water bij de bouten, doe een deksel op de pan en zet het vuur wat lager. Laat rustig gaar worden. Zo ongeveer 30 à 40 minuten.
Pour a little water in the pan, put on a lid and lower the heat. Let it cook gently. About 30 to 40 minutes.
Doe ondertussen de spinazie in een kom. Snij het witloof fijn en doe bij de spinazie. Giet er wat olijfolie en wijnazijn bij. Kruid met peper en zout en vermeng.
Meanwhile, put the spinach in a bowl. Cut the Belgian endive finely and add to the spinach. Pour in some olive oil and wine vinegar. Season with salt and pepper and mix.
Ik heb er aardappelkroketjes bij gebakken.
I served it with potato croquettes
English version in red
Hallo,
Heb je al eens geprobeerd om je kippenbouten voor het bakken in te wrijven met mosterd? Zeker eens doen want dit geeft een heerlijk smaak aan het vlees en ook de saus is super lekker.
Hi,
Have you ever tried to rub your chicken drumsticks with mustard before baking? You must try this because it gives a delicious flavour to the meat and also the sauce is super tasty.
Watch my video and see how I prepare it,
- 8 kippenbouten - 8 chicken drums
- mosterd - mustard
- kippenkruiden - chicken herbs
- gedroogde dragon - dried tarragon
- 3 à 4 handjes verse spinazie - 3 to 4 hands of fresh spinach
- 2 stronkjes witloof - 2 stalks of Belgian endive
- olijfolie en wijnazijn - olive oil and wine vinegar
- peper en zout - pepper and salt
Wrijf de kippenbouten in met mosterd en kruid goed af met de kippenkruiden.
Smelt een klomp boter in een hete pan en bak de bouten mooi bruin langs beide kanten. Bestrooi rijkelijk met gedroogde dragon.
Rub the chicken drumsticks with mustard and season well with the chicken herbs.
Melt a lump of butter in a hot pan and bake the drumsticks golden brown on both sides. Sprinkle generously with dried tarragon.
Pour a little water in the pan, put on a lid and lower the heat. Let it cook gently. About 30 to 40 minutes.
Meanwhile, put the spinach in a bowl. Cut the Belgian endive finely and add to the spinach. Pour in some olive oil and wine vinegar. Season with salt and pepper and mix.
I served it with potato croquettes
Bon appétit!
For all my recipes, click on the following link : https://dominiqueskekitchen.blogspot.be/
PLEASE SUBSCRIBE TO MY YOUTUBE CHANNEL
Reacties
Een reactie posten