Easy apple pie - Eenvoudige appeltaart
Follow me on Youtube : https://www.youtube.com/channel/UC3WCWzBIANVMUE7lO96VDWg
English version in red
Hi
This apple pie is not only very easy to make, not only very quick to make but also super delicious!!!
Hallo,
Deze appeltaart is niet alleen heel eenvoudig om te maken, niet alleen heel snel om te maken maar is ook suuuuuuuper lekker !!!
Ingredients - Ingrediënten
Instructions - Werkwijze
Peel the apples, remove the core and cut in small pieces.
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukken.
Mix the melted butter, the sugar, the eggs, the vanilla sugar and the corn starch.
Mix de gesmolten boter, de suiker, de eieren, de vanillesuiker en het maïszetmeel.
Put the puff pastry in a pie mold and punch some holes with a fork.
Leg het bladerdeeg in een taartvorm en prik er wat gaatjes in.
Put the apples on the dough.
Leg de appels op het deeg.
Pour in the butter mixture and sprinkle some cinnamon on top.
Giet er het botermengsel op en strooi er een beetje kaneel op.
Place in a pre-heated oven (180°C) and bake for 45 minutes.
Plaats in een voorverwarmde oven (180°C) en bak de taart 45 minuten.
When done the pastry will be golden brown and crunchy and the apples very soft.
De taart is klaar wanneer het kruimeldeeg mooi goudbruin en krokant is en de appeltjes zacht zijn.
English version in red
Hi
This apple pie is not only very easy to make, not only very quick to make but also super delicious!!!
Hallo,
Deze appeltaart is niet alleen heel eenvoudig om te maken, niet alleen heel snel om te maken maar is ook suuuuuuuper lekker !!!
Watch my video and see how I prepare it,
- 1 sheet of puff pastry - 1 vel bladerdeeg
- 4 apples - 4 appels
- 1 package vanilla sugar - 1 zakje vanillesuiker
- 175 g granulated sugar - 175 g kristalsuiker
- 100 g melted butter - 100 g gesmolten boter
- 3 eggs - 3 eieren
- 35 g corn starch - 35 g maïszetmeel
Instructions - Werkwijze
Peel the apples, remove the core and cut in small pieces.
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukken.
Mix the melted butter, the sugar, the eggs, the vanilla sugar and the corn starch.
Mix de gesmolten boter, de suiker, de eieren, de vanillesuiker en het maïszetmeel.
Put the puff pastry in a pie mold and punch some holes with a fork.
Leg het bladerdeeg in een taartvorm en prik er wat gaatjes in.
Put the apples on the dough.
Leg de appels op het deeg.
Pour in the butter mixture and sprinkle some cinnamon on top.
Giet er het botermengsel op en strooi er een beetje kaneel op.
Place in a pre-heated oven (180°C) and bake for 45 minutes.
Plaats in een voorverwarmde oven (180°C) en bak de taart 45 minuten.
When done the pastry will be golden brown and crunchy and the apples very soft.
De taart is klaar wanneer het kruimeldeeg mooi goudbruin en krokant is en de appeltjes zacht zijn.
Bon appétit!
For all my recipes, click on the following link : https://dominiqueskekitchen.blogspot.be/
PLEASE SUBSCRIBE TO MY YOUTUBE CHANNEL
Reacties
Een reactie posten