Ovengebakken broodjes opgevuld met een champignon-look-kaas mengeling - Creamy garlic & mushroom stuffed bread
Follow my blog with Bloglovin
English version in red
Goeieavond,
Vanmiddag heb ik een snelle lunch op tafel getoverd. Opgevulde broodjes met een smeuïge champignon-look-kaas mengeling, gebakken in de oven. Heerlijk!
Good evening,
This afternoon I prepared a quick lunch. Creamy garlic & mushroom stuffed bread baked in the oven. Delicious!
Dit zijn de ingrediënten - These are the ingredients (2p)
English version in red
Goeieavond,
Vanmiddag heb ik een snelle lunch op tafel getoverd. Opgevulde broodjes met een smeuïge champignon-look-kaas mengeling, gebakken in de oven. Heerlijk!
Good evening,
This afternoon I prepared a quick lunch. Creamy garlic & mushroom stuffed bread baked in the oven. Delicious!
Dit zijn de ingrediënten - These are the ingredients (2p)
- 2 half voorgebakken broodjes - 2 part-baked petit pains or rolls
- 8 kleine champignons in schijfjes - 8 small mushrooms, sliced
- 80g Philadelphia kaas - 80g cream cheese
- 1 soeplepel zure room - 1 tbsp sour cream
- 1 soeplepel mayonnaise - 1 tbsp mayonnaise
- 1 teentje look, gepeld en geplet - 1 garlic clove, peeled and crushed
- 75g gemalen cheddar kaas - 75g cheddar cheese, grated
- peper van de molen - pinch of freshly ground black pepper
- fijngesneden peterselie voor de afwerking - chopped fresh parsley to serve
Zo ga je te werk - Instructions
Verwarm de oven voor op 200°.
Preheat oven to 200°.
Neem de half voorgebakken broodjes uit de verpakking en plaats op een snijplank. Gebruik een scherp mes om een langwerpig gat uit de bovenkant van de broodjes te snijden. Haal het broodkruim uit, en zorg dat de bodem intact blijft. Leg de broodjes op een bakplaat.
Take the part baked rolls out of the packaging and place on a chopping board. Using a sharp knife, carefully cut out an oblong hole from the top of the rolls. Scoop out the bread, ensuring you don’t piece the bottom of the rolls. Place the rolls on a baking tray.
Meng de champignons, roomkaas, zure room, mayonaise en knoflook in een kom. Roer de helft van de gemalen cheddar erdoor en kruid met zwarte peper.
Mix together the mushrooms, cream cheese, sour cream, mayonnaise and garlic in a bowl. Stir in half the cheese and the black pepper.
Smeer het mengsel in de broodrolletjes en strooi de rest van de gemalen cheddar er bovenop.
Plaats in de oven en bak 10 minuten tot het brood en de kaas goudbruin zijn.
Verwijder uit de oven en werk af met verse peterselie alvorens te serveren.
Spoon the mixture into the bread rolls and top with the remaining cheese.
Place in the oven and cook for 10 minutes – until the bread and cheese is golden brown.
Remove from the oven and sprinkle with fresh parsley before serving.
Bon appétit!
Reacties
Een reactie posten