Banaan muffins - Banana muffins
English version in red
Hallo,
Deze muffins zijn niet alleen smeuïg en erg lekker, ze zijn ook heel eenvoudig om te maken.
Hi,
These banana muffins are not only moist and delicious and bursting with flavor (everything a muffin should be), but they are also so easy to make.
Dit zijn de ingrediënten - Ingredients (12 muffins)
Warm de oven voor op 175°.
Preheat oven to 175 degrees C.
Leg de papiertjes in de muffinvormen.
Coat muffin pans with non-stick spray, or use paper liners.
Meng de bloem, het bakpoeder, de bicarbonaat en het zout in een kom. Zet even opzij.
Sift together the flour, baking powder, baking soda, and salt; set aside.
Meng de geplette bananen, de suiker, het ei en de gesmolten boter in een grote kom.
Combine bananas, sugar, egg and melted butter in a large bowl.
Doe het bloemmengsel erbij en vermeng tot alle bloem is verdwenen. Meng niet teveel.
Fold in flour mixture, and mix until dry ingredients are just combined. Do not over mix.
Verdeel het mengsel over de vormpjes.
Scoop the batter in the muffin tins.
Bak in voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten. Muffins komen terug wanneer ze licht worden getikt.
Bake in preheated oven for 15-20 minutes. Muffins will spring back when lightly tapped.
Hallo,
Deze muffins zijn niet alleen smeuïg en erg lekker, ze zijn ook heel eenvoudig om te maken.
Hi,
These banana muffins are not only moist and delicious and bursting with flavor (everything a muffin should be), but they are also so easy to make.
Dit zijn de ingrediënten - Ingredients (12 muffins)
- 200 g bloem - 200 g flour
- 1 kl bakpoeder - 1 tsp baking powder
- 1 kl bicarbonaat - 1 tsp baking soda
- 1/2 kl zout - 1/2 tsp salt
- 3 bananen, geplet - 3 bananas, mashed
- 150 g suiker - 150 g white sugar
- 1 ei - 1 egg
- 80 g boter - 80 g butter
Warm de oven voor op 175°.
Preheat oven to 175 degrees C.
Coat muffin pans with non-stick spray, or use paper liners.
Sift together the flour, baking powder, baking soda, and salt; set aside.
Meng de geplette bananen, de suiker, het ei en de gesmolten boter in een grote kom.
Combine bananas, sugar, egg and melted butter in a large bowl.
Doe het bloemmengsel erbij en vermeng tot alle bloem is verdwenen. Meng niet teveel.
Fold in flour mixture, and mix until dry ingredients are just combined. Do not over mix.
Verdeel het mengsel over de vormpjes.
Scoop the batter in the muffin tins.
Bak in voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten. Muffins komen terug wanneer ze licht worden getikt.
Bake in preheated oven for 15-20 minutes. Muffins will spring back when lightly tapped.
Bon appétit!
Reacties
Een reactie posten