Kip met dragon - Chicken with tarragon
English version in red
Hallo,
Niet veel tijd vandaag om te koken, dus snel iets in de wok : kip met dragon.
Hi,
I didn't have a lot of time to cook today , so I quickly prepared something in the wok pan: chicken with tarragon.
Ingrediënten - Ingredients (2p)
Zo ga je te werk - Instructions
Spoel de dragon af en haal de blaadjes van de steeltjes. Snij de kipfilets in stukken en de champignons in kwartjes.
Rinse the tarragon and remove the leaves from the stalks. Cut the chicken fillets into pieces and mushrooms in quarters.
Verhit 2 el olijfolie in een wokpan en bak de kip rondom bruin. Doe er de champignons bij en bak even mee. Kruid met peper en zout.
Heat 2 tablespoons of olive oil in a wok pan and bake the chicken golden brown. Add the mushrooms and bake them together with the chicken. Season with pepper and salt.
Voeg het paprikapoeder, de room en een scheutje witte wijn toe.
Add the paprika powder, the cream and a little bit of white wine.
Laat al roerend 10 minuten sudderen op een lager vuur.
Allow to simmer for about 10 minutes on a medium heat while stirring.
Voeg op het einde de dragon toe en roer om.
Add the tarragon at the end and stir everything well.
Lekker met gekookte aardappelen, pasta of rijst.
Delicious with boiled potatoes, pasta or rice.
Hallo,
Niet veel tijd vandaag om te koken, dus snel iets in de wok : kip met dragon.
Hi,
I didn't have a lot of time to cook today , so I quickly prepared something in the wok pan: chicken with tarragon.
Ingrediënten - Ingredients (2p)
- 2 kipfilets - 2 chicken fillets
- 5 takjes dragon - 5 sprigs of tarragon
- 2 el paprikapoeder - 2 tbsp of paprika powder
- 2 el olijfolie - 2 tbsp of olive oil
- 200 ml room - 200 ml cream
- 250 g champignons - 250 g mushrooms
- een scheutje witte wijn - a little bit of white wine
Zo ga je te werk - Instructions
Spoel de dragon af en haal de blaadjes van de steeltjes. Snij de kipfilets in stukken en de champignons in kwartjes.
Rinse the tarragon and remove the leaves from the stalks. Cut the chicken fillets into pieces and mushrooms in quarters.
Verhit 2 el olijfolie in een wokpan en bak de kip rondom bruin. Doe er de champignons bij en bak even mee. Kruid met peper en zout.
Heat 2 tablespoons of olive oil in a wok pan and bake the chicken golden brown. Add the mushrooms and bake them together with the chicken. Season with pepper and salt.
Voeg het paprikapoeder, de room en een scheutje witte wijn toe.
Add the paprika powder, the cream and a little bit of white wine.
Laat al roerend 10 minuten sudderen op een lager vuur.
Allow to simmer for about 10 minutes on a medium heat while stirring.
Add the tarragon at the end and stir everything well.
Delicious with boiled potatoes, pasta or rice.
Bon appétit!
Voor al mijn recepten, klik op volgende link : https://dominiqueskekitchen.blogspot.be/
For all my recipes, click on the following link : https://dominiqueskekitchen.blogspot.be/
Reacties
Een reactie posten