Bloemkool met kaassaus - Cauliflower with a cheesy sauce

Follow my blog with Bloglovin
English version in red

Hallo,
Gisteren heb ik een heel klassiek gerechtje gemaakt : bloemkool in de witte saus met worst en aardappelen. Ik heb een gewone bechamelsaus gemaakt maar heb er wat Parmezaanse kaas in geraspt. Behalve melk doe ik er ook altijd wat kookvocht bij van de bloemkool. Voor het maken van de bechamel-kaassaus verwijs ik naar mijn recept voor hesperolletjes met witlof en puree (http://dominiqueskekitchen.blogspot.be/2017/06/hesperolletjes-met-witlof-en-puree-ham.html)

Ik heb er braadworst en gekookte aardappeltjes bij geserveerd.

Hey,
Yesterday I made a very classic dish: cauliflower in cheesesauce with sausage and potatoes. I have made a common bechamel sauce but grated some Parmesan cheese in it. In addition to the milk I use to make the sauce, I always add some cooking fluid from the cauliflower. To make the Bechamel cheese sauce, I refer to my recipe for ham rolls with Belgian endive and mashed potatoes (http://dominiqueskekitchen.blogspot.be/2017/06/hesperolletjes-met-witlof-en-puree-ham.html)

I have served it with sausages and boiled potatoes.

Bon appétit!

Voor al mijn recepten, klik op volgende link : https://dominiqueskekitchen.blogspot.be/
For all my recipes, click on the following link : https://dominiqueskekitchen.blogspot.be/

Reacties