Savooistoemp en pangasius - Savoy cabbage mashed potatoes and pangasius
Follow my blog with Bloglovin
English version in red
Hallo
Ik hou er wel van om te koken met seizoensproducten. Ze zijn lekker vers en goedkoop. Vandaag heb ik iets klaargemaakt met savooikool.
Hey
I like to cook with seasonal products. They are very fresh and cheap. Today I prepared something with savoy cabbage.
Ingrediënten - Ingredients (2p)
Zo ga je te werk - Instructions
Schil de aardappelen, snij in gelijke stukken en stoom ze gaar.
Peel the potatoes, cut into equal pieces and steam them.
Giet ze af en plet ze tot een niet te fijne puree.
Drain them off and mash them into a not too fine puree.
Snij de savooikool in repen en spoel zorgvuldig. Warm de room op in een grote pan en stoof de savooikool hierin beetgaar. Kruid met muskaatnoot, peper en zout.
Cut the savoy cabbage into strips and rinse carefully. Heat the cream in a large pan and cook the savoy cabbage al dente. Season with nutmeg, pepper and salt.
Voeg ze bij de geplette aardappelen. Als het te droog is, kun je er een klontje boter bij doen of nog een scheutje room. Proef even of je nog moet bijkruiden met peper, zout of muskaatnoot.
Add them to the mashed potatoes. If it is too dry, you can add a lump of butter or some extra cream. Taste and if necessary season a bit more with pepper, salt or nutmeg.
Droog de vis af, kruid met peper en zout en bak mooi goudbruin in een klontje boter. Zon'n 3 minuutjes aan elke kant.
Wipe the fish dry, season with salt and pepper and bake golden brown in a lump of butter. About 3 minutes on each side.
Bon appétit!
English version in red
Hallo
Ik hou er wel van om te koken met seizoensproducten. Ze zijn lekker vers en goedkoop. Vandaag heb ik iets klaargemaakt met savooikool.
Hey
I like to cook with seasonal products. They are very fresh and cheap. Today I prepared something with savoy cabbage.
Watch my video and see how I prepare it,
Ingrediënten - Ingredients (2p)
- 1/2 savooikool - 1/2 savoy cabbage
- 4 aardappelen - 4 potatoes
- 2 pangasiusfilets - 2 pangasius fillets
- 100 ml room - 100 ml cream
- muskaatnoot - nutmeg
- peper en zout - pepper and salt
Zo ga je te werk - Instructions
Schil de aardappelen, snij in gelijke stukken en stoom ze gaar.
Peel the potatoes, cut into equal pieces and steam them.
Giet ze af en plet ze tot een niet te fijne puree.
Drain them off and mash them into a not too fine puree.
Snij de savooikool in repen en spoel zorgvuldig. Warm de room op in een grote pan en stoof de savooikool hierin beetgaar. Kruid met muskaatnoot, peper en zout.
Cut the savoy cabbage into strips and rinse carefully. Heat the cream in a large pan and cook the savoy cabbage al dente. Season with nutmeg, pepper and salt.
Voeg ze bij de geplette aardappelen. Als het te droog is, kun je er een klontje boter bij doen of nog een scheutje room. Proef even of je nog moet bijkruiden met peper, zout of muskaatnoot.
Add them to the mashed potatoes. If it is too dry, you can add a lump of butter or some extra cream. Taste and if necessary season a bit more with pepper, salt or nutmeg.
Droog de vis af, kruid met peper en zout en bak mooi goudbruin in een klontje boter. Zon'n 3 minuutjes aan elke kant.
Wipe the fish dry, season with salt and pepper and bake golden brown in a lump of butter. About 3 minutes on each side.
Bon appétit!
Voor al mijn recepten, klik op volgende link : https://dominiqueskekitchen.blogspot.be/
For all my recipes, click on the following link : https://dominiqueskekitchen.blogspot.be/
Reacties
Een reactie posten