Gemarineerde varkensbrochette op de BBQ met koude aardappelen en een slaatje van tomaat en komkommer - Marinated pork skewers on the BBQ with cold potatoes and a tomato cucumber salad

Follow my blog with Bloglovin
English version in red
Goeieavond,

Gisteren had ik niet veel tijd om te koken want ik moest werken vanaf 17u.
Het was mooi weer dus dacht ik.... laten we een stukje vlees op de BBQ gooien. Gewoon de gasknop opendraaien en bakken maar.

Ik heb gekozen voor gemarineerde varkensbrochetjes met een slaatje van tomaat en komkommer en een koude aardappelsla. Ik heb ook nog wat champignons opgevuld met zelfgemaakte kruidenboter.

Good evening,
Yesterday I did not have much time to cook because I had to work from 17:00 onwards.
It was nice weather so I thought .... let's throw a piece of meat on the BBQ. Simply open the gas button and bake it. Easy!
I chose marinated pork skewers with a salad of tomato and cucumber and a cold potato salad. I also filled some mushrooms with home-made garlic butter.

Dit zijn de ingrediƫnten - These are the ingredients
  • varkensbrochetten - porc skewers
  • aardappelsalade - potato salad
  • tomaten - tomatoes
  • komkommer - cucumber
  • ajuin - onion
  • olijfolie - olive oil
  • balsamico azijn - balsamic vinegar
  • champignons - mushrooms
  • boter - butter
  • 2 teentjes look - 2 cloves of garlic
  • bieslook - chives
  • peterselie - parsley
  • peper en zout - pepper and salt
Zo ga je te werk - Instructions

Snij de tomaten, komkommer en ajuin in stukken. Doe ze in een kom en besprenkel met olijfolie, balsamico azijn, peper en zout.

Maak de kruidenboter door de boter te vermengen met de geperste knoflook, fijngesneden bieslook en peterselie en kruid af met peper en zout. Haal voorzichtig de steeltjes uit de champignons en vul ze op met de kruidenboter.

Bak de varkensbrochetten en serveer.


Cut the tomatoes, cucumber and onion into pieces. Put them in a bowl and sprinkle with olive oil, balsamic vinegar, pepper and salt.
Make the garlic butter by mixing the butter with the squeezed garlic, chopped chives and parsley and season with pepper and salt. Gently remove the stalks from the mushrooms and fill them with the garlic butter.
Bake the pork skewers on the BBQ and serve.





Bon appƩtit!




Reacties