Kersthapje nr 2 : Faux gras (of foie gras) met mango en opgelegde sjalotten - Christmas snack nr 2 : Faux gras (or foie gras) with mango and shallot
English version in red
Hallo
Tijd voor hapje nummer 2 : Faux gras (of foie gras) met mango en opgelegde sjalotten.
Hey
Time for snack number 2: Faux gras (or foie gras) with mango and shallots with vinegar and sugar.
Ingrediënten - Ingredients (4p)
Snipper de sjalot en de tijm en doe ze samen in een kommetje.
Kook de azijn op met de suiker en overgiet de sjalot en tijm hiermee. Laat wat afkoelen.
Snijd de mango in kleine blokjes.
Doe wat faux gras (of foie gras) in een schaaltje of bordje en serveer met de garnituur.
Werk af met een klein beetje peper en zout.
Chop the shallot and the thyme and put them together in a bowl.
Boil the vinegar with the sugar and pour over the shallot and thyme. Let it cool down a bit.
Cut the mango into small cubes.
Put some faux gras (or foie gras) in a bowl or on a plate and serve with the garnish.
Season with a little pepper and salt.
Hallo
Tijd voor hapje nummer 2 : Faux gras (of foie gras) met mango en opgelegde sjalotten.
Hey
Time for snack number 2: Faux gras (or foie gras) with mango and shallots with vinegar and sugar.
Ingrediënten - Ingredients (4p)
- 1 sjalot - 1 shallot
- enkele takjes tijm - some sprigs of fresh thyme
- 1 dl azijn - 1 dl of vinegar
- 50 g kristalsuiker - 50 g of granulated sugar
- 1/2 mango - 1/2 mango
- 120 g faux gras (of foie gras) - 120 g faux gras (or foie gras)
- peper en zout - pepper and salt
Snipper de sjalot en de tijm en doe ze samen in een kommetje.
Kook de azijn op met de suiker en overgiet de sjalot en tijm hiermee. Laat wat afkoelen.
Snijd de mango in kleine blokjes.
Doe wat faux gras (of foie gras) in een schaaltje of bordje en serveer met de garnituur.
Werk af met een klein beetje peper en zout.
Chop the shallot and the thyme and put them together in a bowl.
Boil the vinegar with the sugar and pour over the shallot and thyme. Let it cool down a bit.
Cut the mango into small cubes.
Put some faux gras (or foie gras) in a bowl or on a plate and serve with the garnish.
Season with a little pepper and salt.
Bon appétit!
Mijn volledig Kerstmenu - My Christmas Menu
Mijn volledig Kerstmenu - My Christmas Menu
Kersthapje 1 : Brie met vijgen uit de oven
Christmas snack 1 : Brie with figs out of the oven
Kersthapje 2 : Faux gras (of foie gras) met mango en opgelegde sjalotten
Christmas snack 2 : Faux gras (or foie gras) with mango and shallot
Kersthapje 3 : Scampiballetjes
Christmas snack 3 : Shrimp balls
Kerstvoorgerecht 1 : Soepje van prei met Sint-Jakobsvruchten
Christmas starter 1 : Leek soup with scallops
Kerstvoorgerecht 2 : Meloen met rauwe ham op een spiesje
Christmas starter 2 : Melon with raw ham on a skewer
Kersthoofdgerecht : Kreeft met zelfgemaakte kruidenboter
Christmas main dish : Lobster with homemade garlic butter
Kerstdessert : Appelroosjes met roomkaas
Christmas dessert : Apple cream cheese rose tart
For all my recipes, click on the following link : https://dominiqueskekitchen.blogspot.be/
Reacties
Een reactie posten